ข่าว: SMF - Just Installed!

แสดงกระทู้

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - EarleGosse

หน้า: [1] 2 3
1
Maryanne Manchester City Tøj MarylouR
Maryanne Tottenham Hotspurs Trøje ThadStov Maryanne Schalke 04 Trøje OpalkrS Det så ud som om de måske scorede før Casemir stjal bolden i midtbanen og spillede den til Benzema. Han spillede det på Isco og lagde det på en tallerken til Casemiro, som havde fortsat sin kørsel løb ind i boksen. Spillet petered ud, men Malaga scorede med England Trøje det sidste spark i spillet efter en fejl fra Jesus Vallejo. De spiller Athletic Bilbao på onsdag og vil forsøge at størkne deres plads på tredjepladsen. Malaga var i løbet af syv nederlag på travet før uafgjort med Celta Vigo og en sejr over Villarreal, to europæiske konkurrenter. De tabte mod andre kæmpere i det sidste spil, men kæmpede indtil slutningen i et i det 3-2 nederlag.


Tingene ser op, men at spille Real Madrid er et helt andet forslag. Karim Benzema er tilbage i startopstillingen, og Zidane foretager seks ændringer til den side, der spillede i Champions League i løbet af ugen. Ramos, Theo, Kovacic, Vazquez, Benzema og Asensio drager alle fordel af rotationen. Hej og velkommen til vores dækning af Malaga versus Real Madrid Roma Trøje i LaLiga. Kick-off er kl 20:45. Real Madrid er alle undtagen sikre på Champions League-kvalifikationen, og Malaga prøver desperat at bekæmpe drop. Vi vil have alle opdateringerne før og under spillet lige her! Real Madrid rejser til La Rosaleda uden Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Luka Modric eller Raphael Varane, da de er udhvilet efter Champions League i løbet af ugen.


NellieVac maglie calcio poco prezzo NorrisWhi
 ErnieLamp fotbollströjor barn RileyLove

2
Arden Manchester United Trøje RosettaW
Arden Billige Fodboldtrøjer GailMcNa Arden Italien Trøje StephenS Arsenal frygter Jack Wilshere vil afvise deres tilbud om en ny kontrakt og rejser med en gratis transfer i sommeren. Arsène Wenger har tidligere foreslået, at Manchester City Tøj klubben har givet ham et take-it-or-leave-it-tilbud, og i øjeblikket ser det ud til, at midtbanespilleren vil gøre det sidstnævnte. Everton, West Ham og Juventus er blevet forbundet med et skridt for 26-åringen. Wilshere-kontraktens saga har rumset videre siden september, efter at han valgte at blive sat i Arsenal og kæmpe for sin plads. Wenger havde fortalt Wilshere, at Real Madrid Trøje klubben ikke ville tilbyde ham en ny aftale, og hvis han kunne få noget andet sted, kunne han tage det og gå.


ValorieLi Manchester City Kläder CalvinFre
 RonnyTabe Manchester United Trøje PhillisBr

3
Colby Italien Trøje DixieHay
Colby Italien Trøje LeonoreK Colby Roma Trøje Børn RyderKue Det har ikke været en god turnering for at sige mildt for Raheem Sterling. Åbenbart mangler form og tillid ville det ikke 'være et chok, England Trøje hvis han ikke' spillede igen ved euroerne, men han har modtaget nogle gode nyheder hjemmefra. Sterling startede mod Rusland i åbningskampen, men kunne ikke skabe meget i den sidste tredjedel, da England kæmpede for at nedbryde deres modstand. Mod Wales var han fattig og blev trukket ud ved halvtid. Alt dette PSG Tøj følger efter en dårlig sæson for Manchester City, men uanset hvad du tænker på Sterling, er han helt klart en spiller, der mangler selvtillid lige nu.


OdellDarb fußballtrikots kaufen AUOEzequi
 RebekahBq Manchester United Drakt Barn PasqualeS

4
Leonida Manchester City Trøje Børn HiramGaf
Leonida Belgien Trøje EdisonFa Leonida Tottenham Hotspurs Trøje Precious Tre af dem, Touré-brødrene og Siaka Tiene, spillede nøgleroller i 3-1 semifinalesejr over DR Congo, og der var endda et øjeblik, hvor det Chelsea Tøj så ud til, at den berygtede uheldige målmand Boubacar Barry ville blive kaldt efter Sylvain Gbohouo - en betydelig opgradering; han har haft en fremragende turnering og lavet en overraskende redning i 2. halvleg fra Yannick Bolassie - lidt af en første halvårsskade. Dette har været Danmark Trøje en mærkelig sæson for Yaya Touré, lange trylleformål med middelmådighed punkteret af det lejlighedsvise strålende mål, og i december, en plet vedvarende form.


SalvadorO Roma Drakt HongFitzG
 ChesterNe fotbollströjor barn Emanueliy

5
Chau Juventus Tøj RemonaFl
Chau England Trøje Børn MariLytt Chau Frankrig Trøje TajNessg Svagheder det centrale forsvar er en bekymring, da partnerskabet mellem Sébastian Bassong og Russell Martin mangler tempo og poise i besiddelse. Cover til fuldryggene Steven Whittaker og Martin Olsson virker også tynd. Cameron Jerome scorede 21 mål sidste sæson, men det ser ud til at være modigt at gamble på et produktivt afkast i Premier League; det vil helt sikkert være for meget at bede om den tilbagevendende Ricky van Wolfswinkel til at hjælpe, og en tilføjelse synes sandsynlig - No9-skjorten er blevet ledig. Sommerbranchen De tidligere West Bromwich midtbanespillere Graeme Dorrans og Youssouf Mulumbu var de to første ankomster og tilføjer dybde til en allerede stærk midtbane.


Dorrans, der brugte de sidste tre måneder af sidste sæson på lån på Carrow Road, vil være et alsidigt alternativ Tottenham Hotspurs Trøje i store og centrale områder; Mulumbu vil gå glip af starten af ​​sæsonen gennem en skade. Robbie Brady, den venstre fløjsigneret fra Hull, ser deres vigtigste ankomst ud - han vil tilføje balance, især hvis Nathan Redmond er nedstemt til højre såvel som onde levering. Nøgle til overlevelse Neil er en imponerende karakter, som allerede 34 år har noget af en aura omkring sig. Hans tilstedeværelse alene vil give Norwich en kamp chance, men yderligere ankomster ser ud til at være nødvendige, hvis de skal sigte mod lavere midt-bord.


Norwich har mere Premier League-erfaring og uden tvivl en mere solid udseende rygsøjle end de andre promoverede hold, og disse facetter burde holde dem i de fleste kampe, men de skal stadig tilføje den kvalitet, som mange omkring dem har været i stand til at tiltrække. Svagheder Det var en skam, at Slavisa Jokanovic, der havde fornuftigt kaos for at tage Watford til en velstyret forfremmelse, ikke blev ved, og hans efterfølger Quique Sánchez Flores har Dortmund Trøje - sat venligt - en blandet track record, da han vandt Europa League med Atlético Madrid i 2010. Han er nødt til hurtigt at skabe en sammenhængende enhed fra et fornyet hold, hvis største problemer simpelthen kan være ukendskab og oppustethed.


Der er i det mindste to klubber, hvortil malcontenter sandsynligvis kunne flyttes om nødvendigt. Sommerbranchen Alessandro Diamanti vil være den 11. sommer tilføjelse, men italieneren vil sandsynligvis være perifer. Mere vigtigt vil være midtbanepartnerskabet mellem Etienne Capoue og Valon Behrami, der ser fremragende signeringer fra henholdsvis Tottenham og Hamburg. Centerryggene Sebastian Prödl og Miguel Britos tilføjer dybde i et potentielt problemområde, og playmakeren José Manuel Jurado, der engang var sådan et udsigt i begge Madrid-klubber, er en interessant tilføjelse efter en fin trylleformular i Spartak Moskva. Allan Nyom, fra Udinese via seks sæsoner på lån med Granada, vil spille ind ved højre back.


Elouiseib billige fotballdrakter KYDClintw
 Shanamlnn fotballdrakter KellyCowl

6
Shannon Real Madrid Tøj KayRusti
Shannon Juventus Tøj Kathleen Shannon Belgien Trøje Wilhemin De Rossi 'gik ikke stille og blev rasende over beslutningen om at forlade angriberen Lorenzo Insigne på bænken. Da han blev bedt om at varme op, sagde en frustreret De Rossi: Hvorfor fanden skulle jeg fortsætte? Vi har ikke tænkt Manchester United Trøje at tegne her, vi har brug for at vinde! Men hans visdomsord ændrede ikke resultatet af spillet, og efter spillet annoncerede en følelsesladet De Rossi, at han blev pensioneret fra international tjeneste på klassisk vis, idet han henviste til den yngre generation af italienske talenter, samtidig med at han bifalder Sverige for deres indsats.


De Rossi fortalte RAI via ESPN i postkampe-interviewet: 'Det er et mørkt øjeblik for vores fodbold, meget mørkt for dem af os, der var en del af denne to-årige æra. Der vil være tid til at evaluere alt, men jeg tror, ​​at det eneste, jeg kan sige nu - som er banalt - er at bygge videre på den ånd, som gutterne udviste i dag, og ønsket om at deltage i dette eventyr.  Vi begynder igen, ligesom Spanien Trøje vi gjorde efter andre desperate skuffelser. Jeg tror ikke, vi fortjente at gå ud i betragtning af de 180 minutter, Sverige fortjener æren for deres præstation, men det var temmelig jævnt.  Nu er den næste generation klar til at flyve, og vi må begynde igen fra dem.


NormaTopp Maglia Bayern Munchen RosariaVi
 MelodeeWe fotballdrakter barn KlaudiaRi

7
Rita England Trøje WendyMen
Rita Danmark Trøje Adrianna Rita Atletico Madrid Trøje BryceNuk Dette vil være 10. gang, at den bedste klubturnering i verden besluttes på britisk grund. Wembley har iscenesat fem tidligere finaler, Hampden Park tre og Old Trafford en, den golde affære fra 2003, da Milan slog Juventus på straffe. Men hvis London er foran på spil, kan Glasgow hævde at have kanten inden for underholdning. At se optagelsen af ​​denne finale nu efterlader altid indtrykket Tottenham Hotspurs Trøje af, at banen på Hampden må være blevet fordoblet i størrelse, så meget plads havde Alfredo Di Stéfano, da han kørte spillet. Virkeligheden var, at fodbold i 1960 endnu ikke var blevet besat af den stramme markering og benægtelse af plads, der begyndte at plage den ikke længe efter.


Endnu på lørdag udgør et andet argentinsk geni, Lionel Messi, en lige så stor trussel mod United, som Di Stéfano var for Eintracht. Mens Di Stéfano trivedes på Hampden-sletterne, vil Messi se på Wembley efter den ulige kvadratmeter plads, som ofte er alt hvad han har brug for. Et konsekvent træk i de europæiske finaler, der spilles i Storbritannien, har været tilstedeværelsen af ​​mindst en fodboldspiller i verdensklasse, og i hvilket omfang oppositionen har formået at tackle Arsenal Trøje ham. Finalen i 1963 mellem Milan og Benfica bragte Eusébio til Wembley plus et beskedent publikum på 45.700, og den store mand gav den portugisiske side føringen efter 18 minutter kun for at finde sig selv upscene af en brasiliansk José Altafini, som scorede to gange i anden halvdel for at tage europacupen til Italien.


ColbyCave Tyskland Drakt DamienBod
 Houstonqi billige fodboldtrøjer FideliaMu

8
Katlyn Dortmund Trøje Børn JamelHol
Katlyn Belgien Trøje AllanRut Katlyn Manchester United Trøje Børn OWAStace Med et år at gå indtil verdensmesterskabet, er den gennemsnitlige russiske fan ikke bekymret for potentiel stadionvold eller nogen af ​​de andre kontroverser, der diskuteres i den udenlandske presse. Angst er kun forbeholdt en ting: om det russiske hold sætter en respektabel præstation på hjemmebane. Nationalsiden er blevet noget af en grinende bestand i de senere år, og spillerne er klar over, at de har meget at gøre for Chelsea Trøje Børn at vinde nationens kærlighed tilbage, før verdensmesterskabet starter. Sejren mod New Zealand var behagelig, og holdet spillede nogle gange flydende angribende fodbold til tider.


Men alt andet end en overbevisende sejr mod sådan modstand ville have skabt store bekymringer for Rusland, og holdet står over for en meget strengere test, når de tager Portugal i Moskva onsdag. Sidste gang Rusland-fans virkelig fejrede var Euro 2008, da Guus Hiddink førte holdet til en kvartfinale-sejr over Holland, hvilket førte til vilde scener med fejring på Moskvas gader og holdet blev hilst velkommen som helte trods en knusende semi -Final nederlag af Spanien. Siden da har der været det, der har føltes som en konstant og vedvarende tilbagegang, som kulminerede med en katastrofal præstation af et aldrende, uinspirerende hold ved Euro 2016.


Rusland bidrog lidt til turneringen med undtagelse af Arsenal Trøje de rystende scener med fanvold i Marseille. Holdet skrotede en 1-1 uafgjort med England, før de tabte 2-1 til Slovakiet og sluttede med et ydmygende 3-0 nederlag af Wales. Leonid Slutsky trak sig som manager efter turneringen, og den russiske fodboldunion udnævnte Stanislav Cherchesov, der havde tilbragt det foregående årti med at administrere en række russiske Premier League-hold og en kort stopp i Legia Warszawa. Før Slutsky var holdet blevet styret af en trio med udenlandske trænere med store navn - Hiddink, Dick Advocaat og Fabio Capello - men RFU ønskede en russisk træner, der skulle forberede holdet til hjemmets verdensmesterskab.


ElviaBoas billiga fotbollströjor Celesteow
 WillaPlum maglie calcio bambino AlyceGran

9
Danelle Atletico Madrid Trøje Børn SharronM
Danelle Billig Fodboldtrøjer Consuelo Danelle Billige Fodbold Trøjer SamPeriv Et hovedstød fra Paul Stalteri havde ramt Pascal Chimbonda og sprang bag Tottenham-forsvaret og ind i Adrianos vej. Paul Robinson var dog opmærksom på faren og så ud til at få hånden til bolden, da han mødte den brusende brasilianske. Adriano gik ned på jorden og Chelsea Trøje Børn Hamer pegede på straffesparket. Nederlag til Chelsea og Arsenal i cupkonkurrencer denne sæson havde bidraget til en følelse af, at selv om Tottenham har haft en sæson med stort løfte, er de endnu ikke klar til at forstyrre de allerbedste klubber i Europa. Efter at Uefa nægtede en anmodning om at ændre datoen for denne kamp, ​​havde Sevilla-hovedtræner Juande Ramos udtrykt bekymring over, at spændingen ved den religiøse festival i byen denne uge ville dæmpe støtten for hans hold.


Hans oprindelige problem drejede sig dog om den sløve start fra hans spillere. Hans forståelse med Keane er blevet dødbringende i de seneste måneder, og ireren justerede Real Madrid Trøje sit løb perfekt for at indsamle pasningen og skyde ud over Andrés Palop fra en smal vinkel, efter at Sevilla-målmanden havde blokeret det første forsøg. Der var kun 68 sekunder på uret. For Sevilla fortsatte Kanoute med at se den største trussel ud og gik glip af en gylden mulighed for at sætte Uefa Cup-indehaverne i det, der måske var en uangennemsigtig 3-1-ledelse, da han ledte bredt fra 12 yards. http://smf.vexdevx.com/index.php?topic=18409.0

10
Ernesto Roma Trøje LienHamb
Ernesto Belgien Trøje Maryelle Ernesto Tyskland Trøje JanArrow Amakhosi er i øjeblikket på en fem-spil winless streak og har 'toscored siden Erick Mathoho' sgoal mod Polokwane City tilbage i februar, som har set dem falde til fjerde plads på Absa Premier League-bordet. Med det for øje er Siya-besætningen blevet underrettet om, at klubben ønsker at genopbygge deres strejkeafdeling, når det næste overførselsvindue begynder, med en Manchester United Tøj række nye ansigter, der bliver målrettet, og nogle af de nuværende strejke mod udgangsdøren. Det menes, at Bidvest Wits Sibusiso Vilakazi, Prince Nxumalo fra Ajax Cape Town og Free State Stars-duoen af ​​Sello Jafta og Moeketsi Sekola alle er på Glamour Boys 'ønskede liste for 2016/17, da de søger at stoppe roten foran.


Skulle Chiefs få succes i deres forsøg på at lokke nogen af ​​de førnævnte angribere til Naturena inden for de næste par måneder, forventes sådanne som Edward Manqele og Bongani Ndulula at blive udlånt, solgt eller frigivet af klubben for at skabe plads. Ingen af ​​de førnævnte spillere har formået at give sig et navn på klubben, siden de kom til Amakhosi, med parret, som kun har scoret et mål Danmark Trøje mellem dem fra de 11 Absa Premiership-kampe, de har vist i hidtil. Siya-besætningen vil fortsætte med at overvåge den slående situation hos Chiefs i de kommende måneder for at se, hvad der viser sig, men der er mange forventninger, der forventes efter Chiefs mislykkede forsøg på at forsvare deres ligatitel denne sæson.


JungMoegb Arsenal Drakt JayWhpiff
 MasonCart PSG Drakt GinogzTi

11
Augusta Real Madrid Trøje Lynnyqhl
Augusta Tyskland Trøje MoshewbH Augusta Tottenham Hotspurs Trøje Deidrely Det havde været en ekstraordinær lejlighed, med et blik fra hovedet på Kostas Manolas i det 82. minut, der gnistrede scener med ren ophidselse blandt de lokale, og ingen burde kritisere romaerne for at have reageret, som om de netop var blevet mesterne i Europa. De opnåede noget ekstraordinært, idet de besejrede oddsene på en vild aften på Stadio Olimpico Bayern Munchen Trøje ved at gennemgå et 4-1-underskud til Barcelona fra første ben, og hvordan underhundene elskede at nå semifinalen for første gang siden 1984. Alisson blev beskyttet af ryggen tre, og skaden for Barcelona ville have været mere alvorlig ved halvtid, hvis Patrik Schick havde vist større præcision med to frie overskrifter, eller Dzeko havde snuck endnu en indsats forbi Ter Stegen.


Spørgsmålet i starten af ​​anden halvdel var, om roma ville trætte efter en så vanvittig indsats. Det føltes som om enhver dybde i intensitet ville vise sig at være kostbar, især da Barcelona begyndte at udøve et mål for kontrol på midtbanen, med Sergio Busquets, Andrés Iniesta og Ivan Rakitic, der viste tegn Liverpool Trøje på at samle deres tanker. Det var et katartisk øjeblik for romakaptajnen, hvis hold havde mere end 30 minutter på at finde det endelige gennembrud. De rev frem, og Ter Stegen reddede fra Nainggolan og Stephan El Shaarawy, De Rossi kæmpede lige bredt, og de åndede et lettelsens suk, da Messi skød lige mod Alisson fra 18 yards. DAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeifefefbejfwjofnwjfnwjfbrufbwfubweufbewfuewbewbfwejfwjlfjfwfjlwfjbfjwfbwjfbwjofwjfnewjofnewjofnwjfnweAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!! #RomaBarca 3⃣-0⃣ # ASRoma #UCL https://swamirajfoundation.in/2019/12/03/arronleig-alejandro-hymanwank-chelsea-toj-darci-phillippc/

12
Marquis Frankrig Trøje XASConst
Marquis Fodboldtøj Børn KoryChum Marquis PSG Tøj FelixBuc Hr. Grumpy havde mumlet hele sommeren. Han stønnede på, at hans klub mangler nye tilmeldinger, om at hans spillere er trætte, kan du nævne det, græd han om det. Det var Antonio Conte, Chelsea 's frustrerede manager. I mellemtiden har Wenger med en ny toårskontrakt under bæltet derimod været et billede af relativ fred og ro på trods af kontrakrangler med to af hans bedste spillere, Alexis Sanchez og Mesut Ozil. Dette resultat vil dog nu kun øge Conte 'sgloom, når den nye sæson nærmer sig og forstærke hans syn på, at hans mestre har brug for nye spillere og har brug for dem hurtigt, med kun 25 dage tilbage af overførselsvinduet.


Chelsea havde set for en sejr i Community Shield-spillet i går, efter at Victor Moses førte dem foran. Men så blev Spanien Trøje Pedro sendt ud for en sen overtrædelse af Mohamed Elneny og inden for et minut ændrede alt sig, og Gunners var i niveau, da den nye dreng Sead Kolasinac nikkede ind. Det resulterende nye straffespark i ABBA-format var en fuldstændig katastrofe for Conte 'smen, da målmand Thibaut Courtois og 70 millioner nye mand Alavro Morata begge gik glip af, og Olivier Giroud nettet det vindende spark. Det er altid farligt at læse noget for meget i det, der i det væsentlige bare er endnu en før sæsonvenlig, men på dette bevis vil Wenger have været tilfreds med bidragene fra nye mænd Kolasinac og Alexandre Lacazette.


Han havde ingen mulighed for at kaste ungen Charly Musonda på mod slutningen og på hans bænk var to andre rookies i Kyle Scott og Jeremie Boga. Hans tropper ser underdrevet ud, og italieneren, der har set sin klub gå glip af flere spillere, han ønskede i sommeren, og signifikant kun underskrev en ny forbedret aftale i juni, ikke en udvidet, ved det. Chelsea havde næppe vist, men derefter gik Per Mertesacker af med et ubehageligt snit, og det så ud til at fjerne cupholdere, da Pedro tvang Cech til en fantastisk redning, og derefter gik Willian ned under Hector Bellerin 'schallenge, kun for Chelsea Trøje Børn at være hårdt booket til dykning . Skønt Elneny skød bredt og så, at hans kryds blev udstanset af Courtois, syntes Chelsea stort set at have kontrol, selvom Courtois måtte trække en fremragende redning fra Granit Xhaka 'voldsomme 35 yard-drev.


Straffe er altid et lotteri, men uanset format, skal du ramme målet, som Chelsea fandt, at det koster. Gary Cahill nettet godt nok, men Theo Walcott og Nacho Monreal gjorde det 2-1, da Arsenal tog to i træk i det nye format. Bemærkningen om, at Conte videregiver til sine direktører i dag, er ikke svært at forudsige. Hent flere spillere og få dem nu. På indkøbslisten er Inter Milan 'sAntonio Candreva, Southampton' sVirgil Van Dyke, Juventus Alex Sandro og Swansea 'sFernando Llorente. Han vil gerne have action i denne uge. Conte har sagt, hvor bange han er for at have en Chelsea-sæson som 2015-16, da Jose Mourinho, der året før vandt ligaen, havde en katastrofal sommer, så sit hold kæmpe og var væk i julen.


AprilHind Maglia Germania Bambino JamesNiel
 VenettaGi Real Madrid Kläder EugeneJoh

13
Maxie Dortmund Trøje ShaneWed
Maxie Frankrig Trøje SherryMe Maxie Roma Trøje ToryOlx Og således, fire lange år senere, er Madrid mestre igen, denne gang under José Mourinho. Han var midt på dagsordenen hele året, på godt og vondt. Fra fingerspidsen, der startede sæsonen til at vente på dommeren på parkeringspladsen, fra konfrontationen med nogle af hans spillere til medieudviklingen eller inkognitoturen til London. Og et blodigt godt fodboldhold. Madrid vandt ligaen ved at smadre rekorder undervejs. Ekstraordinært konkurrencedygtige, hurtige, atletiske, dygtige, velorganiserede og Real Madrid Trøje med stor variation scorede de 121 mål og udslettede den forrige rekord på 107, som også blev slået af Barcelona.


De fik også en forbløffende 100 point. Efter fire lange år og et stort antal nul fly, stoppede Castelló lufthavn sponsorering af Villarreal denne sæson, men luftfarten vinder stadig denne pris. Tidligt en morgen, hvor han krydsede Barajas-landingsbanen, var det: et LFP-sponsoreret fly. Et LFP-fly? To sæder i erhvervslivet, resten i holdet og ingen idé om, hvad tid start er. Når han talte om faste spark, scorede Júlio Baptista en mod Getafe i det sidste øjeblik, og Hélder Postiga fik dette mod Real Sociedad. Málaga gik til Getafe og scorede tre latterligt gode mål fra en kombineret afstand på 100 meter. Dani Alves smadrede denne ind, Karim Benzema vendte alle Marco van Basten mod Osasuna, og Beñat havde den smarte idé at ikke gå rundt på muren, ikke gå over muren, men gå under den.


At score vinderen. I sidste øjeblik. Fra Sevilla-derbyet. Andet: Leo Messi. Flere mål og flere assists end nogen anden. Han afsluttede sæsonen som topscorer i Spanien på en næppe plausibel all-time high på 50 mål og som topscorer i Champions League Dortmund Trøje Børn for tredje gang i træk. Han scorede også i finalen i Copa del Rey, hvilket betyder, at han nu har spillet i 14 finaler med Barcelona og scoret i 13 af dem. I alt fik han 73 - sytti-flipping-tre! - og var bare utroligt god. Endnu engang. Roberto (Zaragoza), Iraola (Athletic), Ramos (Real Madrid), Ballesteros (Levante), Siqueira (Granada), Michu (Rayo), Alonso (Real Madrid), Cazorla (Málaga), Ronaldo (Real Madrid), Messi ( Barcelona), Falcao (Atlético).


KathleneD Sverige Tröja Barn LatashaTh
 KathleneW billige fotballdrakter RebbecaPu

14
Gabriela Barcelona Tøj StellaKa
Gabriela Barcelona Trøje JerrySei Gabriela Belgien Trøje TahliaDd Teko The General Modise blev plettet med Cape Town City sBenni McCarthy i weekenden med eskalerende rygter om, at klubben kunne indstilles til at indgå en aftale for spilleren i Tottenham Tøj de kommende dage. Nu som generalen skal tage det næste skridt i sin professionelle fodboldkarriere, er Soccer Laduma blevet informeret af en pålidelig kilde om, at spilleren er blevet set på en restaurant i Cape Town i weekenden, hvor 34-åringen var i selskab med sin repræsentant og City hovedtræner, McCarthy. Kilder har også indikeret, at City har været i progressive Dortmund Trøje samtaler og forhandlinger med Modise ”scamp om muligvis at bringe spilleren om bord med Mother City-baserede klub, og det antages, at en aftale for spilleren er nært forestående på dette stadium.


BeaPocock Real Madrid Trøje Børn Isishndo
 EllisPda Atletico Madrid Trøje BlairDelo

15
Tiffany Arsenal Trøje JerilynW
Tiffany Barcelona Tøj Teresita Tiffany England Trøje JackieCl Få spillere i det brasilianske spil føler en stærkere forbindelse med et enkelt hold end Juninho Pernambucano gør med Vasco da Gama. Kærlighedsaffæren startede i 1995, da den frisk-facede (vel, friskere) midtbanespiller blev medlem af Rio-udstyret fra Sport. Han fortsatte med at spille en nøglerolle, da Vasco vandt to indenlandske titler og en pigen Copa Libertadores-krone, før han gjorde det uundgåelige skifte til Europa. Et årti senere vendte han England Trøje tilbage til enorm fanfare og underskrev en kontrakt til en værdi af kun £ 55 om ugen med den berygtede gældsglade klub.


For et par måneder siden ville fans have fået tilgivelse for at undre sig over, om de 15 mio. EUR, der blev brugt på parret, måske var blevet investeret bedre andetsteds, men begge har givet glimt af deres talent de seneste uger. Renato scorede en imperial lob i den første etappe i Recopa Sul-Americana-finalen mod São Paulo (aldrig en dårlig måde at glæde dig med Fiel på), mens Pato scorede to gange for at give Timão en værdifuld sejr væk mod Bahia for to Manchester City Tøj uger siden. Problemet for São Paulo er, at de erfarne spillere, der med rimelighed kunne forventes at give et eksempel, er blandt de største skyldige i deres tilbagegang. Rogério Ceni har mere magt i omklædningsrummet end sundt; Lúcio er en skygge af den spiller, der kaptajnede Brasilien; Luís Fabiano synes mere interesseret i at låse horn med dommerne end han er i at score mål.


WadeShimi Maglia Juventus Bambino StephanyW
 CorySchel Liverpool Trøje Børn DeidreEic

หน้า: [1] 2 3